Testimonials


I have been fortunate enough to receive many incredible transformational sessions with Eef over the past decade. Eef is a wonderful healer and therapist. She is deeply skilled in the magical work of Barbara Brennan as well as the non-dual perspective of Jason Schulman. Combining these approaches with her counselling skills, her open heart and her down -to -earth attitude creates a sense of safety and radical honesty for her people. With this safe holding space her clients will flourish. 
Eef is a breath of fresh air and beautifully real in the way she meets her clients. It is clear she was born to do the profound healing work she offers. 
Andrea Anstiss Transpersonal Psychotherapist and Holotropic Breathwork Facilitator


In mijn ervaring verlaat je Eef niet zonder dat er van alles is gebeurd, verschoven en gezien doordat je met en door haar verbinding maakt met een ruimer veld van voelen, inzicht en weten. Wat mij enorm heeft geholpen is dat ik, met al mijn gevoelens, bij haar volledig de ruimte vond om er te zijn. Dat komt onder meer doordat die gevoelens zo liefdevol en inlevend werden erkend. Daarmee schiep ze voor mij een heel veilige omgeving waarin van alles boven kon komen en besproken kon worden. En daarmee kon ook herstel beginnen. Want dat begint onder andere met erkenning en veiligheid. Sta je open voor onderzoek en heling dan kan Eef je daar met zachtheid effectief in begeleiden.
Vrouw, 46 Castricum
Over Eef kan ik zeggen dat zij haarscherp herkent waar je als kind hebt moeten inleveren en je helpt je alles op afstand te beschouwen en je aanmoedigt concrete stappen te ondernemen.
Op energetisch behandelniveau kan ik alleen melden dat ik op energieheling weinig beter heb meegemaakt.
Man, 59 Amsterdam
Inmiddels kom ik al zo'n 14 jaar bij Eef en elke keer verbaast het me weer wat er gebeurt als we samen een sessie hebben gedaan. Wat mij het meeste helpt bij onze sessies is dat Eef heel goed kan luisteren en vaak de vraag/het probleem probeert te spiegelen waardoor je zelf kan zien wat je kan veranderen/anders zou kunnen doen. Het is fijn dat er niets opgelegd wordt, maar Eef je helpt om naar de oplossing in jezelf te zoeken. Ik heb in de jaren vaak gedacht, dit was vast de laatste sessie nu kan ik het wel, maar het spannende aan het leven is, is dat we nooit stoppen met groeien en leren en het is fijn om moeilijkere stappen in het leven met behulp en inzichten van Eef te nemen. Eef heeft mij geholpen met mij de persoon te maken die ik nu ben. Ik moest het zelf doen, maar zij was het steuntje in de rug en ik denk dat iedereen dit in het leven wel kan gebruiken, een klankbord en iemand waarmee je alles kan delen.
Vrouw, 30 Hoofddorp