Counselling

Wat is Counselling?
Counselling is een vorm van praktische psychologische hulpverlening waarbij de focus ligt op inzicht, persoonlijke ontwikkeling en het gebruik maken van jouw eigen krachten. Door bewust te worden van je vermogen tot verandering en groei, versterk je jouw zelfvertrouwen en ontwikkel je handvatten om eventuele problemen in de toekomst aan te pakken.
 
Voor wie is Counselling geschikt?
  • Voor iedereen die het gevoel heeft vastgelopen te zijn, dit kan onder andere samenhangen met werkomstandigheden, persoonlijk ongenoegen of onverklaarbare lichamelijke klachten.
  • Wanneer het idee bestaat dat je er zelf niet meer uitkomt, dat je door de bomen het bos niet meer ziet.
  • Andere redenen die jouw levensomstandigheden negatief kunnen beïnvloeden en waar jij mee wilt leren omgaan kunnen zijn:
  • alcohol-, medicijn- en drugsgebruik door naasten, geen bevrediging op het werk, onrustgevoelens, overspannen zijn of burn-out, communicatieproblemen enz.
 
Hoe gaat het in zijn werk?
Je kunt een afspraak maken voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek vertel je wat jouw klachten zijn. Als blijkt dat je bij mij op de goede plek bent maken wij een vervolgafspraak. Om een afspraak te maken is er geen verwijzing van de huisarts nodig.
 
Hoe lang duurt de sessie en wat zijn de kosten?
Counselling gesprekken duren 1 uur en kosten € 95,--. Een aantal ziektekostenverzekeraars vergoeden (een deel van) de consulten. Informeer hiernaar bij jouw zorgverzekeraar.
 
Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact met mij opnemen door middel van onderstaande knop of via telefoonnummer: 06 105 900 31.

Contact