Rouw en Verlies 


Waar leven is, is verlies. Verlies kan er zijn op verschillende gebieden. In eerste instantie denken we aan verlies door overlijden. Overlijden van een geliefde, een huisdier, een vriend of vriendin, een collega, een kennis.
Verlies kan ook zijn: verlies van werk, verlies van gezondheid, verlies van toekomstperspectief, verlies van bezittingen, van vriendschap. Verlies leidt tot rouwen.

Rouwen kan er ook zijn over wat er niet is gebeurd, bijvoorbeeld een kinderwens die niet is uitgekomen. Gemiste kansen.
De lijst is nog langer, waar het op neer komt is dat iemand of iets weg is en diegene of datgene komt niet meer terug. Of het wordt duidelijk dat wat je zo graag wilde nooit zal gebeuren.

Hoe ga je daar mee om? Dat is voor iedereen verschillend.
Er is geen goed of fout rouwproces, het is een persoonlijk proces. Wat voor de een steunend en helend werkt, werkt niet zo voor de ander.

Zou jij het prettig vinden om met iemand te praten die los staat van familie en vrienden, die ruimte geeft waar jij jouw gedachten en gevoelens kunt uiten zonder dat daar een oordeel of mening over gegeven wordt? Dan ben ik er voor jou om met volle aandacht te luisteren naar jouw verhaal en wat deze situatie voor jou betekent. Ik ondersteun je in jouw proces en wij gaan samen op zoek naar hoe jij een nieuwe balans in je leven kunt vinden.
 
Hoe gaat het in zijn werk?
Je kunt een afspraak maken voor een eerste gesprek. Tijdens dit gesprek vertel je wat er speelt. Voelt het contact goed voor jou, dan maken wij een vervolgafspraak. Om een afspraak te maken is er geen verwijzing van de huisarts nodig.
 
Hoe lang duurt de sessie en wat zijn de kosten?

Counselling gesprekken duren 1 uur en kosten € 95,--. Een aantal ziektekostenverzekeraars vergoeden (een deel van) de consulten. Informeer hiernaar bij jouw zorgverzekeraar.

 
Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact met mij opnemen door middel van onderstaande knop of via telefoonnummer: 06 105 900 31.

Contact