Over mij


Ik begon mijn werkende leven als vertaler. Hoewel ik er plezier in had, voelde het toch dat er iets miste. Dat iets was menselijk contact. Eerst beviel het mij wel, lekker rustig achter mijn boeken en later mijn computer. Dat gaf een veilig gevoel. Toch knaagde het van binnen en ik werd mij ervan bewust dat ik in de vermijding zat. Ik werd nieuwsgierig.
Ik had altijd al interesse in wat mensen beweegt en had vele psychologieboeken gelezen. Ik wilde een volgende stap zetten en besloot een therapieopleiding te volgen. Dit bleek de eerste stap die tot een ommekeer van mijn leven heeft geleid. Er volgden meerdere studies en tijdens deze studies heb ik zelf diepe processen doorgemaakt.
Deze processen hebben een grote transformatie in gang gezet. Het was niet altijd even makkelijk. De beloning is echter groot. Ik heb mezelf goed leren kennen, kwam erachter waar ik mezelf tegenhield, heb oude wonden geheeld en ik weet nu duidelijk wat ik nodig heb en kan daarnaar handelen. De grootste winst is dat ik de vrijheid in mezelf heb gevonden.
De transformatie gaat door, ik blijf mij ontwikkelen en leren en vind het heerlijk om dit door te geven aan andere mensen. Ik begeleid je op een professionele, liefdevolle en humorvolle manier naar een volwaardige, liefdevolle, en fijne relatie met jezelf.
 
De opleidingen die aan deze transformatie ten grondslag liggen zijn: opleiding tot Integratieve Kindertherapeut, het vak dat ik 20 jaar lang met veel plezier heb uitgeoefend. De opleiding tot Counsellor, het beroep dat mij sinds 2003 veel voldoening geeft.
De opleiding tot Healing Science Practitioner bij de Barbara Brennan School of Healing, en de opleiding tot Nondual Kaballistic Healer bij A Society of Souls hebben de grootste rol gespeeld bij mijn transformatie.